Nöttarm

Nöttarm


Nöttarm är en naturlig produkt som används till produktion av grovkorv. Dess naturliga böj och utmärkta "bite" gör den till en favorit bland många konsumenter. Nöttarm finns i en mängd olika sorteringar avseende kvalité, längd, färg samt konfektionering.


Egenskaper

Utmärkt mekanisk styrka.

Släpper igenom rök och fukt

Naturlig böj

Umärkt för kokning, stekning, grillning och färskkorv

Producent

Storleksintervall: Fylldiametrar Kroktarm (Runner) 32 - 50+ mm

Raktarm (Middle) 45 -70+ mm

Oxbotten (Bung) 90 - 130+ mm


Färgområde: Nöttarm har olika färgnyans beroende på ras, foder och flera andra faktorer.


Behandlingar: Nöttarm går att få torrsaltad i tunnor, i saltlake i tunnor.


Konfektionering:  Nöttarm går att få i bunt.




Produktdatablad