Nöttarm

Nöttarm


Nöttarm är en naturlig produkt som används till produktion av grovkorv. Dess naturliga böj och utmärkta "bite" gör den till en favorit bland många konsumenter. Nöttarm finns i en mängd olika sorteringar avseende kvalité, längd, färg samt konfektionering.


Egenskaper

  • Utmärkt mekanisk styrka.
  • Släpper igenom rök och fukt
  • Naturlig böj
  • Umärkt för kokning, stekning, grillning och färskkorv

Producent

Storleksintervall: Fylldiametrar Kroktarm (Runner) 32 - 50+ mm

Raktarm (Middle) 45 -70+ mm

Oxbotten (Bung) 90 - 130+ mm


Färgområde: Nöttarm har olika färgnyans beroende på ras, foder och flera andra faktorer.


Behandlingar: Nöttarm går att få torrsaltad i tunnor, i saltlake i tunnor.


Konfektionering:  Nöttarm går att få i bunt.




Produktdatablad

Kontakt


Bävergatan 5, 261 44 Landskrona


E-mail: info@caneb.se


Telefon: 0418-25030

Copyright @ All Rights Reserved