Krymppåsar för livsmedelsproduktion består av Polyamid och Polyeten med en barriär av antingen Etylvinylalcohol eller Polyvinylidenklorid. Påsarna har en hög krympförmåga vid upphettning vilket göra att man kan packa produkter så att minimalt med material sticker ut från produkten. Detta ger snygga och funktionella förpackningar.
Egenskaper
Hög syre och fuktbarriär ger lång hållbarhet på produkten
Finns att få som kokpåse för produkter som kokas i påsen
Hög glansighet och optik, före och efter upphettning
Utmärkta svetsegenskaper gör påsen lätt att använda
Utmärkt krympförmåga gör påsen bra till de flesta produkter
Finns att få "meat adhesion" beläggning
Finns i flertalet olika tjocklekar för att kunna packa frusna produkter eller produkter med ben.
Storleksintervall: Bredder ifrån 150mm och längder från 200mm
Färgområde: Påsarna går bara att få ofärgade
Egenskaper: Krympförmåga, upp till 55% i maskinriktning och upp till 50% i tvärriktning vid 90 grader C
Konfektionering: Påsarna kan fås lösa i kartong eller tejpade i en lång rad.
Tryck: Kan fås med upp till åtta färgers tryck både på fram och baksidan av påsen.
Flexopack producerar även Krympfilm som är utmärkt att använda för flertalet olika produkter.
Senaste nytt
Copyright @ All Rights Reserved