Nöttarm är en naturlig produkt som används till produktion av grovkorv. Dess naturliga böj och utmärkta "bite" gör den till en favorit bland många konsumenter. Nöttarm finns i en mängd olika sorteringar avseende kvalité, längd, färg samt konfektionering.
Egenskaper
Utmärkt mekanisk styrka.
Släpper igenom rök och fukt
Naturlig böj
Umärkt för kokning, stekning, grillning och färskkorv
Producent
Storleksintervall: Fylldiametrar Kroktarm (Runner) 32 - 50+ mm
Raktarm (Middle) 45 -70+ mm
Oxbotten (Bung) 90 - 130+ mm
Färgområde: Nöttarm har olika färgnyans beroende på ras, foder och flera andra faktorer.
Behandlingar: Nöttarm går att få torrsaltad i tunnor, i saltlake i tunnor.
Konfektionering: Nöttarm går att få i bunt.
Produktdatablad
Senaste nytt
Copyright @ All Rights Reserved